Vægdekoration med masking tape
Alle indlæg,  Boligindretning,  Til børn og børneværelset

DIY: Vægdekoration til pigeværelset på 15 minutter

Mangler du en sød vægdekoration til pigeværelset? Så se med her.

Tilbage i januar flyttede ungerne og jeg i et lejet hus. Siden da har jeg egentlig ikke fået gjort det helt store ved deres værelser fordi de kun sover der inde. Nu er jeg endelig ved at være klar til at skabe lidt hygg,e men pengene er lidt små.

Jeg var igennem mine kasser med hobbyting og der fandt jeg et par ruller med masking tape. Dem ville jeg lave et prinsesse slot ud af ved Frk. Tumlings seng. Det ville nemlig passer godt til dette udklædningsskab jeg har lavet til hendes kjoler.

Det tog knap 15 minutter at lave denne vægdekoration. Det er godt nok ikke perfekt eller lige, men det var egentlig mest en test for at se om det ville se flot ud. På et senere tidspunkt regner jeg med at lave det om sådan det lidt bedre lavet.

15 minutter og under 100 kr har det kostet mig at få en glad tumling. Nu er hun ret begejstret for sit værelset, og det er vel vigtigere end hvor veludført det er. Det bliver rigtig godt den dag det bliver lavet rigtigt.

Vægdekoration til børneværelset

Der kan købes ruller med masking tape ved f.eks. Panduro til 35 kr for 10 meter. Jeg vil tro at du ca skal bruge to ruller til at lave det slot jeg har lavet. Hvis du vil have med farve, så har cchobby.dk denne pakke med 10 forskellige farver, med 10 meter i hver til 200 kr hvilket også er ret billigt.

Et billigere alternativ

Du kan også godt bruge sort isoleringsbånd fra f.eks. xlbyg.dk til 13 kr men det egner sig ikke til lange linjer som dette projekt, fordi tapestykkerne trækker sig sammen efter lidt tid, og løsner sig derfor fra væggen af. Jeg har dog med succes brugt dem til at fylde en hel væg med små krydser på drengenes gamle værelse som du kan se her neden for.

Masking tape walldecor Masking tape walldecor

 

Det er kun fantasien der sætter grænser, så hvis du mangler lidt vægdekoration på børneværelset eller i stuen, så kan maskintape helt klart være en let og billig løsning til at pifte rummet lidt op.

God fornøjelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *