Alle indlæg,  Personlige indlæg,  Tumling og Tvillinger

Tvillinge graviditet 33+0 opdatering

Syntes det er ved at være et stykke tid siden jeg har opdateret ang. min graviditet, og jeg er flov over at sige det er 11 dage siden jeg sidst lavede et blogindlæg, men jeg har løbende postet lidt på facebook og på instagram – så helt stille har jeg ikke været.

Forklaringen er at jeg syntes den her graviditet er ved at være hård, som i RIGTIG hård!

Det ved at være tungt, men det havde jeg forventet. Jeg har stadig kun taget 25 kilo på, hvilket er det samme som jeg tog på med Frk. Tumling, men denne gang sidder det stort set direkte på maven hvor det sidste gang var jævnt fordelt over hele kroppen. Jeg er begyndt at døje med nogen stride plukkeveer, de gør dog ikke direkte ondt, men trælse det er de godt nok.

Og så jeg efterhånden nået der til hvor mine ben ikke kan bære vægten mere og jeg ikke kan stå uden at blive forpustet hehe.

Tvillingegraviditet_33+0

Der er dog dejlig meget liv i drengene, og ved scanningen i sidste uge vurderede de at de vejer 1856g og 1956g, så der er præcis 100g imellem dem – Lægerne mener de følges godt ad i hvert fald, plus de følger næsten kurven for hvordan singelton børn udvikler sig.

Derudover fik jeg at vide at lægerne er tilfredse hvis jeg når til 34+0 (selvfølgelig vil de gerne jeg går længere, men her efter er de ikke bekymret for dem), og personligt vil jeg gerne i hvert fald nå til 36+0 for at undgå at være indlagt mere end højst nødvendigt – Jeg vil jo gerne hurtigt hjem til den lille Frk. Tumling!

Hun er virkelig også en møgunge for tiden, helt seriøst!
Hver gang jeg rejser mig fra sofaen, så kommer hun hen ved siden af mig og siger “uh av av av” mens hun går foroverbøjet – det er helt tydeligt for mig at hun gør det for at gøre grin med mig 😀

Sidst men ikke mindst så jeg ved at prøve at blive klar med alle de små hængepartier jeg har, så som hospitalstasken, men jeg syntes virkelig det er svært for jeg gider ikke pakke alt muligt, men alligevel har jeg mange ting jeg ikke kan leve uden hehe.

Men indtil videre har jeg:
– Fået samlet deres seng i soveværelset og købt sengerand og sengetøj
– Lavet pakke liste til hospitalet
– Købt det sidste tøj jeg syntes de skal have
– Fået købt småting til hospitalstasken
– Lagt tøj på plads og fundet det frem som jeg gerne vil ha med på sygehuset
– Fået hæklet 2 blæksprutter som de kan ligge med. Dette er ikke noget jeg syntes var nødvendigt, men jeg manglede et eller andet og give mig til inden jeg dør af kedsomhed

Jeg mangler dog:
– At få samlet en seng til deres værelse… Sådan jeg har et sted og smide alle de ting jeg ikke lige ved hvor skal være hehe.
– Lavet 1 eller 2 uroer jeg har forelsket mig i, ud af pap
– Pakke hospitalstasken, sådan C ikke kommer til at rende og skulle gøre det
– Købt babystrømper

Det var vist det, men det skulle ikke undre mig at jeg mangler noget stadig.

Jeg må indrømme jeg ikke gider være gravid mere, men jeg er dybt taknemmelig for jeg er nået så langt som jeg er da alle læger jo mente jeg skulle forvente at føde meget tidligere. Dog kan jeg godt mærke min krop er ved at sige stop nu, og jeg er nød til at respektere det. Jeg er heldigvis velsignet med en masse dejlig familie som kommer og hjælper mig et par gange om ugen når C har aften arbejde, realiteten er nemlig jeg ikke engang kan holde til at putte mit eget barn mere. Det er lidt af et nederlag, men jeg ved også at de to jeg har i maven jo også er mine børn, så dem er jeg også nød til at passe på.

Mit nye mantra er “Max 5 uger endnu”, og næste uge hedder det 4 uger – Let the countdown begin!

Indtil da tror jeg at de næste der spørger om “Det da også ved at være snart hva?” eller “Er det ikke ved at være hårdt?” får proppet mine krykker op et sted solen ikke skinner hihi – Man skal ikke lægge sig ud med en tyk og træt kvinde… Jeg siger det bare!

Næste indlæg kunne hedde noget i stilen med: De dummeste ting folk har sagt til mig i denne graviditet. Jeg er også ved at gøre nogen indlæg klar med mine seneste indkøb til ungerne, men det kommer lige så stille 🙂

Kunne det have interesse? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *