Alle indlæg,  Personlige indlæg,  Tumling og Tvillinger

Supermands lille næse, og sæder til Batmobilen

image

Dagen i dag stod på sne og en tur forbi Øre, Næse og hals lægen fordi Supermand har haft problemer med hans næsebor hæver en del op inden i sådan lidt on/off siden fødslen. Det som sådan ikke et problem, kun når han så bliver bare det mindste forkølet, så har han problemer med at spise. Derfor valgte vi at lige få det tjekket, for en sikkerheds skyld.

Dommen var at vi skulle skylle hans næse med saltvand 2 gange dagligt i 14 dage, og så få en tid om en måned til tjek for at se om de så bedre kunne se om det er polypper der driller eller det “bare” er en forkølelse der har været i snart 6 måneder.

Begge drengene fik også tjekket deres øre, og det ser ud til der er noget væske, men jeg fangede ikke hvor meget der er og hvad det betyder – Vi fik bare at vide vi skulle komme igen om en måned hvor vi så tjekker igen – Jeg krydser fingre for der ikke er noget, men vigtigste af alt så det ikke noget vi mærker rigtigt til i hverdagen. Kun en lille smule hos Batman, som vågner med et skrig i ny og næ et stykke tid efter han er vågnet

Bagefter smuttede vi ud og kiggede lidt på autostole til Batmobilen, og hold da op en jungle. Vi har jo en almindelig person bil som et okay smal, så det lidt af en udfordring at finde 3 smalle autostole i 9 – 36 kg som ikke koster ret meget over 1000 kr, måske max 1500 kr.

Lige nu er bagsædet meget proppet, men det er lykkedes fordi at de vender både forud og bagud, men det vil tiden vise om de også kommer til når vi skal op i den næste størrelse.

Vi fik i hvert fald butikken til at bestille 3 autostole hjem af 2 forskellige slags, sådan vi kan teste om de kan være der når vi kommer forbi uden unger i næste uge – Kryds lige fingre for os Hehe.

Hvad slags autostole har i, og hvad ville i anbefale?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *