Alle indlæg,  Personlige indlæg

Sommeren der gik

Det er ikke kun kalenderen der indikere at sommeren er ved at være forbi… Vejret siger ca det samme desværre – Derfor tænkte jeg at jeg lige ville fortælle lidt om hvad vores sommer er gået med.

Ca 14 dage før vores sommerferie skulle starte, måtte vi sige farvel til Hr. Jensen som blev lidt over 10 år gammel. Han blev indlagt en morgen fordi han havde det dårligt, og der opdagede Dr. Dyr desværre at han havde fået  kræft i milten og han endte desværre med at give op få minutter før jeg ankom til dyrelægen.

Der gik ikke ret mange dage før jeg kom frem til at jeg var nød til at få en ny hund – Jeg kunne simpelthen ikke klare tanken om en hverdag uden hund. Så vi købte Mini, en lille Cairn terrier pige. Beslutningen om en pige hvalp mere kom kort efter, så en måned senere bød vi Maxi velkommen – En Labrador/Schæfer blanding.

Så vores sommerferie er gået med hundehvalpe, og det går overraskende godt. Vi fandt også ud af vi er sådan nogen tossede hundemennesker der lavede instagram kontoer til vores hunde (Mest for ikke at spamme vores private facebook kontoer med billeder , eller vores andre instagram kontoer. I er velkommen til at følge med på @Minithecairn.dk og @Maxithedog.dk hvis i har lyst.

Der er blevet tid til lidt ture hjemmefra når de små har været hjemme. Vi har besøgt Mønsted Kalkgruber, Jesperhus, Agger og Vesterhavet osv. Kort sagt en meget rolig og low key sommerferie.

Når ungerne ikke har været hjemme, så har jeg passet min praktik hos Ovellie.dk og jeg elsker det stadig helt vildt – Jeg føler virkelig jeg er endt på den rigtige hylde erhvervsmæssigt.

I Juli blev Marco og Theis 4 år gammel….4 år! Det var jeg slet ikke klar på for at være ærlig. Det betyder også at det er 4 år siden jeg lavede bloggen “Tumling og tvillinger” som så nu hedder “Made by Netha”. 

Det var ret svært at give slip på navnet “Tumling og tvillinger” men der er simpelthen sket så meget siden jeg oprettede den, og jeg ønsker ikke længere at være mor blogger – Jeg vil bare blogge om hvad end der gør mig til mig, og hvad end der gør mig glad. Det er nemlig det jeg lever efter nu: At gøre hvad end der gør mig glad. Livet er simpelthen for kort til andet for at være ærlig.

Noget andet jeg heller ikke var klar til, var at Frk. Tumling skulle starte i skole…SKOLE! Jeg gentager lige: SKOLE!

Spørg lige om jeg føler mig både gammel og totalt stresset over at have så store børn. Jeg har altid troet det var en kliche at folk sagde at tiden gik hurtigt når man fik børn, men det må jeg indrømme de har ret i – De sidste 5 år er virkelig forsvundet imellem fingrene på mig.

Som du kan høre så har vi ikke lavet det vilde i ferien, men vi har været sammen og haft en masse kvalitetstid, og det er i sidste ende det vigtigste.

Jeg har været nogenlunde til at opdatere min instagram med billeder, så hvis i er nysgerrige efter at se lidt derfra så smut over på instagram og tag et kig <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privacy Preference Center