Alle indlæg,  Personlige indlæg,  Tumling og Tvillinger

Om lokums springvand, firben og min eftermiddag alene

Igår var min første eftermiddag alene med alle 3 unger mens manden var på arbejde. Det er et kort tidsrum vi snakker om da det kun var fra kl 15 til 19, men hold da op den dag endte med at give mig sved på panden. Det startede egentlig meget god ud, og 17 minutter inde i projektet følte jeg mig overskudsagtig nok til at poste et billede på instagram for at blære mig lidt – det skulle jeg aldrig ha gjort for der efter gik det ned af bakke.

Drengene mente ikke de skulle sove, så jeg sad skiftevis og ammede og gav flaske mens jeg prøve på at se tegnefilm sammen med tumlingen (Hurra for disney junior).

Da jeg så der var et lille ophold i deres konstante spisning, fik jeg hurtigt anrettet gårsdagens rester på en tallerken til mig og tumlingen som så blev smidt i microovnen på højeste styrke. Overskuddet var ikke til at lave sovs til den lille dames kartofler og karbonade, så det meget heldigt hun elsker dyppe-dyp (Læs: Remoulade) som der så blev plantet en solid klat af på tallerkenen. Hun spiste med velbehag, så vi lader lige som om det var et sundt og nærende måltid hun fik der.

Midt under måltidet, ringer den dame jeg har bestilt tid ved til drengenes kranio sakral (makrel?) terapi behandling, at hun havde tid om en time hvis jeg kunne nå at komme der. Desperat som jeg er siger jeg ja tak og skynder mig at ringe til min svigermor for at høre om hun gider komme og sidde ved Tessa mens jeg bil-napper deres volvo. Hun kommer springende og jeg får smidt drengene i bilen og afsted det gik.

Efter behandlingen havde jeg to utrolig afslappede drenge som egentlig sov det meste af aftenen, indtil klokken slog 23 – så brød helvede da løs.

De ville ikke sove, de ville ikke spise, de ville ikke ligge. Heldigvis var kæresten kommet hjem igen på det her tidspunkt, og tumlingen var puttet. Efter lang tids kamp faldt de nogenlunde til ro og klokken 03 – 04 fik vi lagt dem og os selv i seng.

Her vælger himlen dog at åbne sluserne og det vælter ned med regn og kæresten går ud og åbner hoveddøren for at se se på regnen. Jeg ligger stadig inde i sengen, men flyver op da jeg pludselig høre en voldsom lyd ude fra badeværelset.

Da jeg åbner døren kan jeg bare se det står op med vand fra toilettet i bedste springvands stil, og jeg skynder mig at række over toilettet for at slå brættet ned. Jeg ender med at blive dækket af toiletvand (damn you softclose toiletbræt), og render ud til manden og siger noget med der sprøjter vand op af lokummet. Han render ud og kigger og kan se badeværelse gulvet er dækket af vand.

Så langt så godt.

Han får tørret op, drengene vågner og jeg går så ud i køkkenet for at lave et par flasker. Da jeg vil til at forlade køkkenet igen ser jeg en lille sort klat nede på gulvet, og jeg tænder lyset for at se hvad pokker det er… fandeme om det så ikke var et firben eller en vandsalamander der mente regnen var lige frisk nok. Kæresten havde lige lagt sig i sengen da jeg spontant råber fra køkkenet “Skat? Var det ikke noget med du ønskede dig et firben?”, vi havde nemlig før snakket om de måtte være skide gode til at fange fluer, og det sagde han ja til og kom ud i køkkenet lettere forvirret over mit spørgsmål indtil han så det lille kryb.

Han fik indfanget firbenet, jeg greb en håndfuld bland selvslik og listede ind i soveværelset til drengene for at give dem deres flasker i håb om jeg nu kunne få lov til at sove – Det mente drengene ikke så resten af natten vågnede de på skift.

Mor er træt, meget træt og det samme er farmand.

Nu kan jeg se frem til endnu en eftermiddag med 3 unger, men nu har jeg indkaldt min mor til at lige give en hånd med mens jeg får lavet noget aftensmad til mig og tumlingen.

Kryds fingre for idag går bedre end igår hehe.

#Ninjamomintraining #Ninjamomoverandout

image

image

image

image

image

image

En kommentar

  • Jane

    Det er nu lidt rart at høre at jeg ikke er helt alene, min første dag gik heller ikke helt som jeg havde planlagt og jeg har endda kun 1 barn at holde styr på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *