Alle indlæg,  Personlige indlæg,  Tumling og Tvillinger

Navnelabels og børnehavestart

Navnelapper og børnehavestart

Reklame // Sponsoreret indhold

Navnelabels og børnehavestart, de to ting hænger uhjælpelig sammen efterhånden ikke sandt? Jeg har altid tænkt at en kuglepen måtte kunne klare jobbet. Jeg har dog ændret mening efter mine skal starte i børnehave. Nu står jeg og skal skrive navn i 3x alt muligt *Indsæt selv en opgivende mor*.

På torsdag har Supermand og Batman sidste dag i dagplejen, og så har jeg pludselig 3 børnehave børn (Gisp!). Oven i hatten skal Frk. Tumling også skifte børnehave da de skal starte i en af børnehaverne her i byen hvor vi bor nu. Behøver jeg at sige jeg har mega krise?

For det første er jeg et vanemenneske, dvs. alt skal gerne være som det plejer at være. Oven i sådan en omgang her følger der også bare en helt masse praktiske ting med som jeg skal have styr på. Nu skal jeg til at smøre madpakker hvilket er en helt ny verden for mig fordi den gamle børnehave havde madordning. Det skal nok blive godt, men jeg har allerede mavepine over Frk. Tumlings kræsenhed kombineret med børnehavens forventning om “Sund og varierende kost” i deres madpakker hehe. Jeg kan allerede se mig selv stå og banke hovedet opgivende ind i køleskabet i ren frustration.

En anden ting er at der pludselig skal navn i ALT x3. Det skal der som sådan også i den gamle børnehave men den var væsentlig mindre så forskellige småting var ikke nødvendige at skrive i, kun de lidt større ting.

 

Navnelabels fra Labelking.dk to the rescue!

Derfor blev jeg også mega møghamrende glad da jeg blev spurgt om jeg ikke havde lyst til at prøve et sæt navnelabels fra Labelking.dk. Timingen er helt perfekt, da jeg allerede i et par uger havde udskudt opgaven om at skrive i alt overtøj. Jeps, jeg er den type mor der venter på det løser sig selv eller at løsningen dumper ned fra himlen. Det gjorde den denne gang, det sker ellers aldrig. Den største opgave nu er egentlig bare at få fundet alle de ting de skal have med og så gå klisteramok – Det kan jeg lige holde til!

Inde på labelking.dk opdagede jeg at man kunne designe navnelabels med eget billede på. Derfor fixede jeg hurtigt en collage af alle 3 unger i appen pixlr sådan de også kan se at det er deres nu når de ikke kan læse. Jeg har valgt at bare lave én slags klistermærker til alle 3 unger med kun efternavn og billede på, da mine børn i forvejen er “farveinddelt”. Frk. Tumling er pink/lilla, Supermand er Grøn og Batman er blå. Hvis ikke enten grøn eller blå er der, så får den dreng sort istedet og den ordning har fungeret fantastisk indtil videre.

 

Konkurrence!

Jeg har også fået lov til at afholde en lille konkurrence hvor præmien er et sæt navnelabels fra Labelking.dk, så hvis du ønsker at vinde et sæt til dine unger (læs: dig) så skal du hoppe ind på min Instagram og finde mit opslag omkring Giveaway / Labelking.dk, og så skrive en kommentar med hvad du står og skal have sat navn på.

Da mine unger starter i den nye børnehave på Fredag, så slutter konkurrencen der og jeg får fundet en vinder som får direkte besked i sin indboks og offentliggøres derefter på min Instagram om aftenen når ungerne er puttet. Jeg vil ikke lige love et klokkeslæt endnu. Børn vil ikke altid sove når man har brug for de gør det åbenbart.

Navnelapper fra labelking.dk
Navnelabels efter en tur i vaskemaskinen på 40 grader, og derefter i tørretumbleren.
edf
Navnelapper fra labelking.dk
Navnelabels på madkasserne
Navnelapper fra labelking.dk
Navnelabels tåler også opvaskemaskine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *