Superhelte lampe (Ikea Hack) // MadebyNetha.dk
Alle indlæg,  Boligindretning,  Til børn og børneværelset

Natlampe med Supermand logo // Ikea Drömsyn Hack

Mine tvillingedrenge manglede en natlampe, og fælles for dem begge er de elsker superhelte. Ligesom alle andre små drenge næsten gør. Derudover har jeg fra de var helt små, kaldt den ene for Supermand og den anden for Batman. Det har hængt ved lige siden.

Derfor er det også et slags tema på deres værelse så snart de skal have noget personligt i indretningen på værelset.

Så da jeg var på jagt efter en natlampe til dem begge to, havde jeg kæmpe problemer med at finde de helt rigtige. Det skulle gerne være nogen der passede sammen, men ikke var ens. Enten skulle den ene være grøn og den anden blå, ellers skulle det være noget med superhelte.

Ikea havde rigtig mange bud på natlamper men farverne var forkerte, ellers passede de bare ikke rigtigt sammen. Så da jeg fandt denne sky natlampe i Ikea som hedder “Drömsyn” blev jeg glad, for den indbyder næsten til at man giver den et personligt præg. Jeg skulle bare lige finde ud af hvad og hvordan.

Resultatet blev denne Superman natlampe og så en med Batmans logo på.

Jeg elsker at de er så simple, minimalistiske og passer ind i indretningen på de fleste børneværelser. Og så passer de ret godt sammen med denne batman urtepotte jeg har lavet tidligere.

Hvad synes du?

Hvis du prøver at lave din egen version udfra denne diy, så må du meget gerne tagge mig hvis du lægger et billede op på instagram eller facebook .

DIY Video guide: Supermand lampe ud af Drömsyn lampe fra ikea
Supermand natlampe (Ikea hack) // MadebyNetha.dk
Supermand lampen i dagslys
Supermand natlampe (Ikea hack) // MadebyNetha.dk
Supermand lampen i mørke
Batman natlampe (Ikea hack) // MadebyNetha.dk
Batman versionen af lampen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *