Alle indlæg,  Personlige indlæg,  Tumling og Tvillinger

Når putningen går i ged…eller lort.

Helt ærligt, så syntes jeg bare slet ikke at det der putning kører særlig godt for tiden når det kommer til de små bæster – tumlingen derimod har vist fanget princippet i at søvn er nogenlunde rart.

Her til aften begyndte putteritualet som det altid gør, med at de én efter én får en ren røv, får børstet tænder og bliver eskorteret ned på værelset hvor de selv kravler under dynerne imens jeg får lavet deres natflaske… og ja, de får stadig tynde natflasker da de åbenbart mener at sutter, bamser og nusseklude er i ledtog med djævlen selv.

Jeg siger pænt godnat, mor elsker jer meget højt og vi ses i morgen. Så springer jeg hurtigt men lydløst ud af værelset på bedste ninjamanér, og får lukket døren så hurtigt at man skulle tro der var en vild elefant efter mig.

Det er i dette øjeblik, at jeg som regel er ved at synke sammen af udmattelse, men i stedet læner jeg mig op ad dørkarmen og ånder lettet ud, imens jeg råber ENDELIG!.. inde i mig selv. Hvis jeg er heldig når jeg lige ind i stuen hvor min røv nærmest kun snitter sofaen, før babyalarmen lyser op og der starter en sirene af den anden verden – WRAAAAAAAAAAAAAAAAH! (I må selv lige tænke jer til den følelse man får fra lyden af negle på en tavle).

Jeg nægter dog at komme flyvende med det samme de siger en lyd, da de har lært at jeg kommer springende med det samme bare de skriger højt nok – Så jeg venter liiiiiige lidt. Lyden erstattes skiftevis af latter og brok, men utrolig nok er der ikke vildt meget hysteri i aften… Efter noget tid bliver der stille og jeg tænker “HELL YEA!”.

15 minutter efter er den gal igen, og jeg lunter ned på værelset for at konstatere at de ikke er kommet til skade, de bløder ikke, de ikke er ved at dø og at de står og griner mig lige op i fjæset så snart jeg stikker hovedet ind til dem. Mor her gik igen, og så startede sirenen op igen. Batman lagde sig overraskende nok hurtigt i dag, men tilgengæld brokkede Supermand sig, hvilket ikke ligner ham, men jeg ville lige give ham en chance for at finde sig til rette og falde i søvn.

Da der er gået et stykke tid tumler han stadig rundt dernede så jeg vælger at tjekke igen, og gud hvor jeg dog fortrød det meget meget hurtigt…

Idet jeg åbnede døren,  blev min snude ramt af en voldsom dunst af bælugt, imens jeg kan høre Supermnd sige “Adder”.

Jeg indrømmer gerne at min første tanke var at vende om i døren og lade som om jeg ikke havde været dernede. Selvfølgelig kunne jeg aldrig finde på det, men tanken strejfede mig godt nok lige der.

Sengen var smurt ind i det der brune noget som gerne KUN skulle være i en ble, og det værste er, at det ikke er første gang han har lavet det nummer. Han er åbenbart begyndt at synes, at det er voldsomt spændende at grave i sin ble når han har lavet nr. 2, og guderne må vide hvorfor han finder det fascinerende og hvorfor hans mor ikke har lært at give ham bukser på i seng.

Jeg fik tændt lyset, løftet ham ud i bruseren i strakte arme, afmonteret hans tøj, UDEN at få lort på fingrene og så spulet ham ren med bruseren til stor fornøjelse for ham – han skraldgrinte i hvert fald gennem hele oplevelsen….møgunge.

Da han var blevet tørret og påklædt igen, satte jeg ham ned til Batman, som også var vågen igen og så kunne jeg ellers gå i gang med at skifte sengetøj og vaske sengen ned. 1, 2, 3, bom, færdig, i seng med ham, jeg smutter op med kluden og beder dem om at lægge sig ned og tage dyne på.

Da jeg kommer tilbage fra køkkenet, vil jeg lige kysse dem godnat, men nu har Supermand fandeme blodtud. Ud efter papir, tjekke det ikke styrtbløder, får tjekket at sengen ikke er smurt ind og så er det ellers godnat godnat drenge, og så er det tid til at smide fødderne op for idag.

…nåårh nej, køkkenet skal lige ordnes, deres weekend tasker skal pakkes, lortesengetøjet skal smides til vask og jeg er egentlig lidt i tvivl om det er huset der lugter af lort eller om det er mig der trænger til et bad – man kan sove når man bliver gammel i guess. 

Tak fordi i læste med 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *