Alle indlæg,  Personlige indlæg

Hvordan går det med os?

Jeg er blevet spurgt om jeg ikke vil lave en lille opdatering med hvordan det går med mig, Frk. Tumling og tvillingerne, og det vil jeg selvfølgelig gerne.

Jeg har jo valgt at pensionere den gamle blog tumlingogtvillinger, men jeg beholder min instagram af samme navn, så der kan i stadig følge med. Grunden til jeg valgte at lukke den var fordi jeg egentlig ikke følte for at have en blog der fokuserede på mit privatliv. Jeg kan godt lide at jeg nu har en kreativ blog hvor det er i fokus, og så kan jeg dele personlige indlæg som jeg lige føler for. En direkte morblog sætter et helt andet pres på det indhold der skal være, og da jeg hverken går op i fancy børnetøj, royal copenhagen, cafe ture og abekatte, så følte jeg mig ikke helt hjemme i den kategori. Ingen hate til dem der har morblogs, jeg passer bare ikke ind i den kategori selvom jeg engang ønskede det.

Det betyder så ikke at jeg ikke kommer til at fortælle om mit privatliv, men det bliver når jeg føler for det – Ligesom nu, så here we go.

Det går mildest talt ret godt for os for tiden. Så lad os starte fra en ende af.

Frk. Tumling:

Puha, hun skal starte i skole til sommer… JEG KAN IKKE HA’ DET! Mest af alt fordi jeg slet ikke er klar til at hun pludselig er en stor pige, og så det faktum at der bare følger ekstra meget pres med til os forældre. IM NOT READY!
Udover det så er hun en dejlig og sjov lille pige. Bevares, så har hun en del problemer med ørene for tiden (Læs: Ignorere alt jeg siger og gør det modsatte) men jeg satser på det er en ting der følger med hos 5 årige. Hun elsker at klæde sig ud, tegne, høre musik og selvfølgelig se tv… Alt i alt en standard tumling.

De sidste par måneder har hun gået i en skovgruppe i børnehaven, som hver mandag til torsdag gå ned i byens spejderhytte og laver en masse seje ting der og i den store skov der er lige ved siden af. Det dog ikke altid hun er lige begejstret for at komme afsted, for de går som sagt både der ned, og hjem igen så gennemsnitligt så går hun omkring 6 – 7 km dagligt. Jeg er pisse stolt af hende og synes hun er ret badass men lige nu syntes hun ikke det er ret fedt, og det kan også mærkes på hendes lyst til at komme i børnehave. Pædagogerne siger dog at der intet er med hende når de tager afsted, og hun giver den gas hele dagen. Jeg tror på at det er med til at gøre hende mere robust til når hun skal starte i skole, så jeg er fortrøstningsfuld.

Batman og Supermand:

Boys will be boys er vist den bedste måde at forklare det på. De er sund, raske og vildt aktive hehe. De er også i en slags trodsalder hvor alt man siger eller beder om, åbenbart er til debat i deres verden. Men hvis jeg skal se lyst på det, så er jeg da glad for de har deres egne meninger om ting. 
De er glade for at være i børnehaven, men Batman ønsker ofte at få en fridag, mest fordi han ved at der er plads til at hygge lidt ekstra der. Deres største interesser lige nu er at grave huller og bygge ting.

På ca daglig basis får Batman et nyt blåtmærke eller sår – som regel i hovedet… Hvordan man kan være så uheldig hele tiden er mig en gåde, men det er han og han ser oftest forfærdelig ud i hovedet. Tjek evt. dette billede på instragram, der kan man se nogen af hans seneste “Av’er”. Supermand laver de samme krumspring, men han slipper som oftest afsted med det uden at komme galt afsted. Det sjovt sådan en forskel der kan være på børn.

Udover at være små bæster med ild i røven, så kan de også være de kærligste og mest omsorgfulde små drenge nogensinde. De kommer tit hen og vil have et kram imens de forsigtigt siger “Mor, jeg elsker dig helt op til rumskibene”, og jeg ville lyve hvis jeg sagde jeg ikke får lidt fugtige øjne når det sker.

Batman er virkelig optaget af at bygge ting, og ud af hans klodser får han nogengange bygget de mest avancerede ting som han så siger er en eller anden maskine der kan et eller andet fantastisk. Man kan da håbe han bliver en eller anden højtbetalt opfinder, ingeniør eller arkitekt.

Supermand tror jeg mere kommer til at arbejde med et rigtigt “mande arbejde”. Jeg ved godt der ikke er ret meget ligestilling over den udtalelse, men han er virkelig en typisk dreng for tiden der gerne vil slås, lege vildt og brøle som en dinosaur, så jeg er lidt lost med hvad han dog skal ende som lige for tiden hehe.

Mig selv:

Jeg har ikke haft det så godt som nu længe! Det er det korte svar. Det lange svar er at jeg jo bor sammen med min fantastiske kæreste og 2 ud af hans 3 børn. Jeps, vi har 6 børn til sammen – Men selvom det virker kaotisk så ville jeg ikke ønske det anderledes. Jeg elsker alle vores unger og jeg nyder virkelig når huset summer af liv i alle aldre.

M og jeg har været kærester i 2 år nu, og jeg er overbevist om at han har en stor del af æren for at jeg har det så godt som jeg har det nu. Han er utrolig støttende, forstående og så er han rigtig god til at presse mig til at være den bedste version af mig selv uden jeg føler jeg skal gå på kompromis med mig selv om mine behov. Bevares så tester han også min tålmodighed, mest når han fyre sine jokes af hehe. Altså de er da sjove, men til tider ret tørre – Det er dog farhumor når det er bedst, så hvis jeres mænd/kærester er til den slags, så tag et kig på hans youtube kanal “Bedre kendt som Martin” her.

Efter jeg har mødt ham har jeg fået en tro på at der faktisk er en chance for at jeg kan komme til at leve et normalt liv med min angst og måske en dag kommer i arbejde.

Angsten fylder ikke så meget i min hverdag mere. Altså jeg kan godt mærke jeg skal passe på med hvor meget jeg putter i mit skema i løbet af en uge, men efter at have gennemført et individuelt angst forløb på angstklinikken i viborg, så har jeg fået en masse gode værktøjer til at håndtere det. Jeg er også blevet meget bedre til at mærke efter i kroppen inden jeg bliver overvældet af angst osv. og på den måde kan jeg holde det nede.

Jeg er pt. i praktik i et mindre firma 15 minutter fra hvor jeg bor, hvor jeg pakker ordre hos en webshop der forhandler legetøj, boliginteriør og tøj til børn. Jeg elsker det virkelig, og jeg føler endelig jeg har fundet et erhverv jeg godt kunne se mig selv arbejde inde for. Det giver en kæmpe glæde at møde ind på arbejde de dage jeg arbejder, og jeg har endnu ikke oplevet at vågne op og have ondt i maven over at skulle afsted. Altså jeg er kun afsted to dage i 3 timer pr dag, men vi fokusere på at starte i det små sådan det hele ikke bliver for overvældende og jeg så måske knækker igen.

Alt i alt er jeg meget optimistisk og glad!

Det hele blev lidt langt, men vi er mange mennesker og der er meget at fortælle selvom jeg kun lige har fået de grove træk med her.

Tak fordi du læste med, hver en visning betyder rigtig meget for mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *