Alle indlæg,  Personlige indlæg,  Tumling og Tvillinger

Hun prøver på at slå mig ihjel!

image

^^Mordvåbnet!

Jeg bliver lige nød til at dele en situation fra i aften af, med jer 😂

Som så mange andre aftener så skal den lille Frk. Tumling gøres klar til at skulle i seng. Det betyder hendes dyne og sutter skal findes frem, udover hun selvfølgelig også skal have ren ble og nattøj på.

I dag prøvede hun på at slå mig ihjel, det jeg fuldt overbevist om!

Jeg kommer ned på hendes værelse og finder dynen, og hun finder en lille skovl frem som jeg kan bruge til at få hendes sutter ud fra under sengen. Dette kræver dog hvalen her kommer ned på alle 4 for at kunne se under sengen.

Jeg får sutterne ud og får med meget besvær rejst mig op igen, og jeg pruster som en væddeløbshest. Lige i det sekundet jeg står oprejst, samler Frk. Tumling én af sutterne op, og kaster den målrettet ind under sengen igen, hvorefter hun rejser sig meget bestemt op, rækker mig skovlen og kigger på mig som om hun tænker “Du har godt af lidt motion tyksak, så den øvelse tager vi lige igen!”

image

Uskyldig ser hun ud…. Møgunge 🙈

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *