Alle indlæg,  Personlige indlæg,  Tumling og Tvillinger

Graviditets opdatering: 24+0

image

Jeg må ærligt indrømme at jeg er SÅ dårlig til at være gravid, jeg vil hellere stå op 50 gange om natten end have så meget ekstra vægt at rende rundt med :/

Vægtstatus er +15 kg, hvilket jeg godt ved er alt for meget (diætisten siger jeg ikke burde ha taget mere end 6 til 8 kg på), men min krop er bare nådesløs når det gælder overvægt. Der skal intet til før jeg tager på, så jeg prøver at tage den med ro og bare fortælle mig selv at jeg nok skal komme af med vægten ugen – jeg har trods alt tabt alt babyvægten før. Så det en god nyhed til jer der interessere jer for vægttab, i kommer igen til at kunne følge med på sidelinjen og få tips og tricks når jeg tager kampen op igen, dog denne gang med en del begrænset muligheder for at tage i fitness.

I morgen skal vi til scanning igen, som gravid med tvillinger er man nemlig så heldig man skal tjekkes hver 4 uge eller mere, så jeg glæder mig lidt til at se hvor store de er nu. Det føles som om de slås om pladsen, og jeg kan også mærke de har påvirket min lungekapacitet voldsomt på det seneste.

Fremover vil der være graviditets opdateringer hver mandag, for jeg ikke spammer med alt for mange billeder af vommen 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *