Gratis plakat - Madebynetha.dk
Alle indlæg,  Boligindretning,  GRATIS!,  Til børn og børneværelset

Gratis giraf plakat til børneværelset // Gratis download

En gratis giraf plakat til jer fordi at det I dag er fredag, og så er det tid til en Fredags freebie.

I denne uge får i en gratis giraf plakat jeg har tegnet for en del år siden. Det er en giraf i min serie jeg kalder “Big blue eyes”… Ja jeg ved godt det ikke er skide originalt, men det er da passende hehe.

Jeg var faktisk så glad for den, at jeg valgte at male motivet på en sten. Den kan i se på instagram eller i bunden af dette indlæg. I kan også se de ting jeg går og laver på mit portfolio Artbynetha.dk.

Udover at fungere godt som plakat, så kan den også printes og farvelægges. Slå jer løs og tag mig gerne på instagram eller andre steder hvis i poster et billede af resultatet.

Hvis i har lyst så kan i se alle de gratis ting jeg har til jer lige her.
God fornøjelse!

Gratis plakat - Madebynetha.dk

Malet giraf sten - Madebynetha.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *