Alle indlæg,  Personlige indlæg,  Tumling og Tvillinger

Frk. Tumling vs. iRobot

Frk. Tumling vs. iRobot
Sagen er den, at vi er så heldige vi har haft mulighed for at låne en robotstøvsuger her mens jeg er handicappet, som skal hjælpe os med at holde huset lidt pænere end en svinesti. Det eneste vi ikke lige havde forudset var at Frk. Tumling absolut ikke kan lide det lille kræ! Det giver nogen små konflikter og episoder som jeg ikke lige havde forudset.

F.eks. hver gang hun skal forbi den når den står i dock, så stopper hun op, sender den dræber blikket, og render for livet forbi den indtil hun føler hun er i sikkerhed… altså mens den står stille.

Det er straks værre når vi har sat den i gang, så den kan gøre sine pligter. Det gjorde vi her den anden dag, og jeg plantede mig i sofaen med hende på skødet mens vi sad og vinkede til den og sagde “hej hej” i håb om hun ville forstå den ikke er farlig. Om dette lykkedes ved jeg ikke helt, for efter den havde kørt rundt en 10 – 20 minutter, så springer hun bestemt ned fra sofaen, hiver alle sofapuderne ned på gulvet og lægger dem på én lang linje foran sofaen.

Jeg undre mig meget over hvad hun laver på gulvet, og hvorfor puderne nu pludselig skal der ned for. Normalt kunne hun ikke finde på at forlade sofaen mens den kørte rundt, men lige pludselig går det op for mig, hvad pigebarnet har gang i – hun bygger da en mur sådan den lille iRobot ikke kan komme i nærheden af hende.

FrkTumling_vs_irobot
Jeg var mildest talt flad af grin, og meget overrasket og så kan man vel spørge sig selv om hun er gal eller genial, men én ting er sikker, den havde jeg ikke lige set komme 😛

Børn og deres logik er fantastisk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privacy Preference Center