Alle indlæg,  Personlige indlæg,  Tumling og Tvillinger

En liste med optur

Kære blog, nu kommer der et lille indlæg uden det store indhold – indlægget handler nemlig om en håndfuld ting der har gjort mig glad på det seneste. 

Som mange af jer ved, så kæmper jeg med min psyke lidt on/off, og lige for tiden har jeg en lidt træls off periode jeg har lidt svært ved at komme ud af. Derfor syntes jeg det kunne være rart at tage ja-hatten på,og lave et indlæg fyldt med ting der har gjort mig glad eller i godt humør den seneste måneds tid… Lidt i stil med de der lister som psykologerne godt kan lide at få deres patienter til at lave hver aften, med 3 ting der har været god den pågældende dag.

Så bær lige over med mig, men jeg tænker det er sundt og en måde jeg kan få gang i mine skriverier igen.

With no further ado, here we go:

1# Vejret er så småt begyndt at blive bedre, ikke hele tiden, men det går trods alt den rigtige vej. Min sindstilstand påvirkes meget af vejret, så hvis det er gråt uden for så har jeg en større tendens til at blive trist og mangle overskud. Hvis vejret der imod er godt, så har jeg ofte flere gode dage end de trælse – Så jeg ser helt klart frem til at solen kigger frem.

2# Ungerne er den seneste måned blevet meget bedre til at lege sammen, hvilket betyder at de slås en smule mindre end før. Det skal ikke forståes som om de slås konstant, men i og med de er så tætte aldersmæssigt, så er det svært at forklare nogen af dem at de skal deles om legetøjet og lade hinanden være hvis modparten siger fra.

Nu er det tilgengæld tæt på et par gange dagligt at jeg høre dem grine sammen, eller ser dem tumle,  kysse og kramme – Lige så ofte hjælper de så hinanden med at lave ballade, men jeg prøver på at sige til mig selv,at de i det mindste ikke slås med hinanden Hehe.

3# Samarbejdet imellem ungernes far, og jeg er blevet meget bedre. Det ikke fordi det nogensinde har været direkte forfærdeligt, men det er virkelig en kæmpe stressfaktor der er forsvundet fra mit hovedet, at jeg ved vi kan være i rum sammen uden den der mærkelige stemning som der altid vil være i starten efter et brud. 

Jeg håber det være ved, men jeg tror altid man kan undgå at den slags vil køre lidt op og ned – i sidste ende vil man jo begge det bedste for sine børn, og man ønsker vel altid et gnidningsfrit samarbejde så vidt muligt… Jeg er i hvertfald, indtil videre lettet og glad, for ungernes skyld.

4# Jeg er så småt startet op på den sunde kost igen, i håb om jeg kan få vægten til at gå ned, og mit selvværd til at gå op. Det er SÅ skønt at være igang igen, både min samvittighed overfor mig selv, og min krop har det meget meget bedre selvom jeg kun har været i gang i ca 14 dage. Jeg tager det stille og roligt denne gang, men ved hjælp af et godt bagland så skal det nok lykkes.

5# Jeg er omringet af nogen mennesker som støtter og hjælper mig på alle tænkelige måde, og det er jeg dybt taknemmelig for. Uden dem, så tror jeg de sidste par måneder havde været meget værre at komme igennem.

Udover min familie som selvfølgelig er selvskrevet, så har jeg en flok veninder der altid står klar til at lytte når jeg har brug for at snakke eller har brug for at komme lidt ud. Det lyder måske som en naturlig ting venner gør, men det er desværre sådan at jeg er MEGET dårlig til at gøre det samme den anden vej, så jeg ville aldrig turde forvente at de gang på gang ville stå klar til at være der for mig. Jeg prøver efter bedste evne, men når man selv har svært ved at overskue sine problemer, så kan det være svært at overskue andres.

Sidst så har jeg fået en mand i mit liv, som gang på gang viser mig at han vil mig og ungerne 100%, selvom jeg ofte kan virke skeptisk og lettere pessimistisk. Hvis der er noget jeg ser som et problem, så siger han “Det er ikke noget problem, det gør vi da bare”. På meget kort tid har han rykket mine grænser for hvad jeg troede jeg kunne, givet mig modet til at have lidt større drømme end jeg normalt tillader mig selv, og trøster når jeg føler jeg er defekt eller forkert.

Han har en helt særlig plads i mit hjerte – Ja vi kan vel kalde ham en slags Hr. Kæreste <3

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *