En kreativ blog med et strejf af mor

Først og fremmest skal du have en kæmpe tak for du kiggede forbi, Derefter vil jeg sige pænt velkommen til. Dette er en kreativ blog hvor der kommer løbende små diy’s eller gør-det-selv guides. Jeg går meget op i at mine små projekter ikke må tage alt for lang tid eller koste for mange penge.

Hvem er Netha?

MadebyNetha.dk - Om Netha

Mit navn er Netha, jeg er 27 år gammel og uddannet Webintegrator. Jeg er mor til små 3 børn. Tessa på snart 4 år, og tvillingerne Marco og Theis der bliver 2 år til Juli.Vi bor i en lille by uden for Skive sammen med hunden Jensen.

Jeg er kærester med den skønne Hr. Mand, og det også tit ham der enten skal lægge øre eller arbejdskraft i de ideer jeg får… Stakkels tålmodige mand.

Ved siden af denne blog har jeg også bloggen tumlingogtvillinger.dk. Der skriver jeg mere personlige indlæg om livet som mor og om at leve med angst.

 

 

En kreativ blog

Jeg har altid været en kreativ person som har haft gang i mange forskellige hobbies hele tiden. Det betyder også at jeg til tider ikke ved hvor jeg skal starte. Tilgengæld så har jeg rig mulighed for at veksle imellem mine aktiviteter. Jeg bruger mine hobbier som medicin imod min angst, da det altid giver mig ro i kroppen og sindet når jeg sidder og fordyber mig i kreativiteter.

Men tag et kig rundt på bloggen. Jeg håber du finder noget du kan bruge til noget eller du bliver inspireret til at finde på dine egne gør-det-selv projekter.

Følg gerne med på de sociale medier

Har du spørgsmål eller ønsker til indlæg, så du meget velkommen til at sende mig en mail eller en besked på enten facebook eller instagram, men ellers er du meget velkommen til at Like og Følge både der og også på youtube, pinterest hvor der også gerne skulle begynde og kommet lidt indhold.

God fornøjelse!

Leave a Reply