Legemakeup
Alle indlæg,  Til børn og børneværelset

Diy: Hjemmelavet legemakeup (Inkl. Video)

På det seneste er min datter, på snart 5 år, begyndt at interesserer sig en del for min makeup. Ønsket om at få noget på er også vokset en del. Jeg har indtil videre overgivet mig lidt og ladet hende få neglelak på, men makeup er altså et nogo.

Legemakeup som kompromis

Derfor har jeg indgået et kompromis med mig selv, der gik ud på at jeg lavede noget hjemmelavet legemakeup til hende. Altså noget der ligner makeup, men ikke er noget hun kan smøre i ansigtet. Jeg fandt et fif på Pinterest som jeg straks måtte prøve, da jeg vidste jeg havde det hele ude på badeværelset. Det har derfor ikke kostet mig en krone og lave.

Det eneste du skal bruge er:

  • En gammel øjenskygge eller blush.
  • Noget neglelak du ikke er så øm overfor.
  • En kniv.
  • Evt. Noget glimmerneglelak.

Sådan gør du:

  1. Tag din gamle øjenskygge eller blush og tøm den for makeup ved hjælp af kniven.
  2. Vask den grundigt under hanen med sæbe.
  3. Tør den godt med noget køkkenrulle. Sørg for alt vandet er væk.
  4. Tag en neglelak i en ønsket farve, og hæld lakken ned i paletten i et tyndt lag. Brug penslen til at få det fordelt ud i alle hjørner og kanter.
  5. Stil paletten et sted den kan få lov til at ligge fladt og lad den tørre natten over.

Når den er berøringstør, så kan du med god effekt tage en glimmerneglelak og male et tyndt lag ovenpå for at give den en ekstra omgang blingbling.

Når det hele er helt tør og “luftet af” for neglelak stanken så er den klar til ungerne kan lege med det.

De fleste har en gammel makeup pensel til at ligge et eller andet sted som som ungerne kan få og lege med. Ellers ved jeg at Føtex f.eks. sælger ELF som har en fin lille øjnskyggepensel til 25 kr der passer perfekt til formålet.

God fornøjelse, her fra er det kun fantasien der sætter grænser. I videoen ovenfor kan du se hvordan jeg har gjort, og resultatet af nogen af de andre vi har lavet sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *