Batman urtepotte og børnevenlige planter
Alle indlæg,  Genbrug,  Til børn og børneværelset

DIY: Batman urtepotte & Børnevenlige planter

Jeg kan simpelthen ikke stå for denne Batman urtepotte med disse børnevenlige kaktusser. Jeg syntes den er SÅ sød, og fungere rigtig godt på et sejt drengeværelse.

Der går ikke længe før jeg skal igang med nogen nye modeller, og så jeg også nød til at lave en ny Batman urtepotte, da denne her måtte lade livet en dag drengene mente de skulle rykke deres mørklægningsgardin ned.

Inden vi går igang så vil jeg rigtig gerne høre hvilke figurer du godt kunne tænke dig jeg lavede næste gang? Læg gerne en kommentar i feltet efter indlægget – Lad os så komme igang.

Det eneste du skal bruge er:

  • En rød urtepotte skjuler fra f.eks. genbrug. Du kan også købe f.eks. 12 stk med en diameter på 12 cm hos cchobby.dk for 210 kr.
  • Maling – Jeg brugte akrylmaling fra søstrene grene (Sort, Hudfarve, Hvid og Grøn)
  • Én mellem stor pensel til de store overflader og én tynd pensel til detaljer. Mine er købt hos søstrene grene.
  • Sort 1MR Posca tusch til de helt små detaljer.
  • Sten, hentet på stranden
  • Tape
  • Jord

Sådan laver du en Batman urtepotte:

1. Sæt noget tape på urtepotten for at afmærke det sted der skal males med hudfarven. Da jeg ikke kunne finde vores malertape, har jeg bare brugt sort isoleringsbånd som jeg allerede havde købt til et andet diy projekt.

Batman Urtepotte DIY

Hvis du ikke er tilfreds med farven så kan du evt. lysne den lidt ved at blande den med hvid. Den farve jeg havde købt var en smule mørkere end jeg ønskede, men en klat hvid maling hjalp en del på resultatet #irriterendeperfektionisttype

Batman Urtepotte DIY

2. Når du har dækket området med tynde lag farve og det ser ens og jævnt ud, skal du skynde dig at pille tapen af inden malingen tørre helt. På den måde er du sikker på at få en pæn kant. Hvis du bagefter ikke er tilfreds med området, så kan du altid gå ind og rette kanterne til med den sorte maling.

Batman Urtepotte DIY

3. Dæk resten af urtepotten med sort maling i et tyndt jævnt lag. Du får det pæneste resultat ved at hele tiden male i samme retning. Perfektionist som jeg er, så har jeg også malet bunden og inden i – Total unødvendigt men det irriterede mit øje hvis jeg lod være.

Batman Urtepotte DIY

4. Afslut med at male øjnene og munden. Hvis du ikke helt rammer den rigtige vinkel på øjnene, så gør et ikke noget for du kan altid rette til med en lille pensel med sort maling på, eller gøre som jeg og bruge en tynd 1MR Posca tusch – De redder mig hver gang jeg skal male små detaljer!

Batman Urtepotte DIY

5. Mal nu stenene grønne, og brug den tynde pensel til at lave små hvide detaljer – Du kan også bruge en hvid 1MR Posca tusch til dette hvis du syntes det er nemmere.

6. Fyld så urtepotten med jord eller sand og “Plant” så dine sten kaktusser.

Sådan får du flotte, billige, vedligeholdelses fri og børnevenlige planter til børneværelset – God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *