Alle indlæg,  Personlige indlæg,  Tumling og Tvillinger

5 tegn på man er pænt meget gravid

Tumling og Tvillinger
I skrivende stund er jeg det jeg vil kalde for “Pænt meget gravid” og der dukker flere og flere situationer op i hverdagen der bare bekræfter mig i den konklusion. Derfor har jeg besluttet at dele nogen af dem med jer i håb om i kan få et lige så godt grin over det som jeg kan – så har mine lidelser da gjort lidt gavn hehe.

Lad os begynde: Man ved man er pænt meget gravid når…

1# Et bad skal tages i intervaller med pauser imellem hver sektion
Når jeg går i bad så når jeg at bruge alt det varme vand fordi jeg slet ikke kan overskue at gå ud fra badet, da det så betyder det hårde arbejde begynder.

Så når jeg endelig kommer ud, skal jeg lige sidde et par minutter inden jeg kan overskue at tørre mig – benene er de værste! Derefter er der tøjet, det er her jeg seriøst overvejer at blive nudist.

Bagefter kommer der lige et håndklæde om hovedet inden jeg går ind og skal sidde en halv til en hel time inden jeg kan få mig selv til at gå ud på badeværelset og tørre hår – Jeg er nemlig “velsignet” med hår der slet ikke kan styres hvis det får lov til at lufttørre, hvilket bare er RØV når man er gravid hehe.

Makeup og andre unødvendigheder som strømper er et særsyn og noget der kun sker ved særlige lejligheder.

2# Man opdager man bløder “der nede”, men hurtigt kan konstatere det bare er ens intim barbering der er mislykkedes.
Denne behøver vist ikke den helt store forklaring, andet end jeg en dag lige var ved at gå i panik over der var blod i bindet, men efter lidt efterforskning fandt jeg ud af det var fordi jeg åbenbart havde skåret mig da jeg havde prøvet på at trimme hækken mens jeg var i bad.

3# De største badehåndklæder man har, ikke kan nå rundt om maven mere.
Vi har det helt store badehåndklæder fra jysk, og selvom jeg vender dem på tværs så kan de slet ikke dække mig anstændigt til – det er en fin indikator af at man er ved at være rund syntes jeg

4# Ens 1,5 årig kan stille sig under maven uden man kan se hende.
Ja det ikke engang løgn, den lille Frk. Tumling kan stille sig under min mave og kramme mine ben, og så kan jeg ikke se hende… overhovedet! Én ting er at mine fødder er væk, men at maven ligefrem kan skjule min datter er skræmmende!

5# Man måler næsten det samme i omkreds som i højden.
Her hjemme har vi en lille leg i starten af graviditeterne der hedder at vi måler størrelsen på vores maver, for at se hvornår jeg bliver større i omkreds end kæresten – Den dag ramte vi ca. for en måned siden. Det der er mest skræmmende er at målet på min mave ikke er mere end 25 cm fra at ramme min højde… Dog skal det lige siges jeg altså ikke er ret høj, men alligevel! Det sgu nederen for at være ærlig – og rimelig tragikomisk.

Tumling og TvillingerUdsigten fra mit perspektiv – dog taget en dag maven var total deform…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *