Alle indlæg,  Personlige indlæg,  Tumling og Tvillinger

10 hurtige men random facts om mig

image

Bloggen bliver i dag 6 måneder gammel, og det syntes jeg skulle fejres ved at lade jer lære mig lidt bedre at kende. Derfor har jeg, ligesom så mange andre bloggere, lavet en liste over 10 random facts om mig.

God fornøjelse!

1: Mit navn er Netha men jeg reagere på alle navne der bliver sagt af folk der ligner et kæmpe spørgsmålstegn – De hyppigste navne jeg bliver kaldt er: Nethe, Metha, Martha, og Katrine?

2: Jeg tror jeg har et fobi for askebægre. Når jeg bliver bedt om at komme med et askebæger rør jeg det med mindst mulige fingre, og går med den i strakt arm. Bagefter skal fingrene vaskes grundigt, skrubbes og tværes ind i håndsprit – I må ikke spørge hvorfor, men jeg kan slet ikke arbejde med det.

3: Jeg forbinder kaniner med hundebæ – det en længere og meget traumatisk historie i måske får en anden gang, men jeg er ikke klar til at dele den med jer endnu, det alt for traumatisk.

4: Der var engang en mand der sagde til mig, at når man ikke kunne tage sig sammen til feks at støvsuge, så var det en lille “tærskel-trold” som sad og blokerede den mentale dørtærskle, som man er nød til at krydse for at kunne rejse sig op og gå igang. Det tror jeg stadig på i dag. Han sagde også at trolden kunne fjernes ved at skyde den med en vandpistol, så når jeg har en doven dag kan du godt gå ud fra jeg mentalt har gang i at skyde trolde ned med vandpistoler i bedste John Wayne stil.

5: Når jeg tæller minutter, så tæller jeg det i antal portioner havregrød jeg ville kunne nå at lave i en microovn. 2 minutter er lig 1 portion havregrød. Så hvis i ser mig på et løbebånd, så skal I nok forvente jeg står og tænker på havregrød.

6: Da Hr. Kæreste og jeg for nyligt så  hele sæsonen af “TAXA” blev jeg oprigtigt trist og tom inden i da vi løb tør for afsnit – hvad skulle jeg nu gå og glæde mig til hele dagen?

7: Når vi har is i huset holder det sjældent længe – jeg kan simpelthen ikke styre det… Det samme gælder mælkechokolade og kage.

8: Jeg er ikke bange for mørke men jeg er bange for at gå ud med skraldet når det er mørkt – Jeg kan gå kontrolleret og rolig ned til skraldespanden, men når jeg skal tilbage til huset, kan jeg løbe som om fanden selv var i hælene på mig. Jeg ved ikke om jeg tror skraldeposen beskytter mig mod onde ånder?

9: Jeg er besat af Kasser, Æsker, Bøtter og bokse – you name it, ser jeg en en jeg kan lide får jeg straks trangen til at købe den. Jeg har efterhånden lært at ikke købe før jeg ved hvad de skal opbevare. Jeg har også samlet på: Bamser, Mønter, Glansbilleder, Servietter, Kapsler, Pokemon, Gogo heads, Drago heads, Spicegirl kort Frimærker, Yoyoer, Barbier, Lego og på det seneste, Film… Jeg må konstatere at jeg er en samler.

10: Jeg er rædselsslagen for katte, men alligevel har jeg igennem tiden ejet 4 katte. Det meget ulogisk, men jeg stoler bare ikke på de kræ. Udover katte har jeg ejet: Hunde, Rotter, Fugle, Marsvin, Fisk og èn frø.

Tak fordi i følger med i min lille blog. I sin tid lavede jeg den for min egen skyld uden at forvente der var nogen der gad at læse det jeg fik skrevet, men det gør det utvivlsomt lidt sjovere når man får lidt respons fra folk ude på den anden side af skærmen hehe, så tak til jer ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *